Noe aa se paa :)

30 04 2008

Sucre, Bolivia
The Strokes – Last Night

Vi har vaert i saltoerkenen i Uyuni, i gruvebyen Potosí og er naa i Sucre. I morgen skal vi komme oss til La Paz, hvor Ymse skal forsoeke aa finne tid til aa skrive en skikkelig blogg. Meanwhile:

Ymse har bilder fra saltoerkenen

Lillepus har oppdatert Bariloche
…Vi vet at det mangler en maaned med bilder mellom Bariloche og saltoerkenen. Men vi har rett og slett hatt bedre ting aa gjoere enn aa nerde foran en skjerm ;)

Kos dere med vaaren som endelig er kommet til Norge !


Handlinger

Information

7 responses

30 04 2008
Snuse

Godt å høre fra dere og gøy med bilder, spesielt fra naturen, men vi finner bare Lillepus sine bilder. Vårvarmen kommer og nå kommer også vårflommen, stengte veier i Gudbrandsdalen idag. Arbeidernes fridag i morgen, da er det gratis kino på alle barn. Store lillesøster skal på turnkonkurranse (Cup 1) i Ankern på lørdag, da blir det araber flikkflakk og baklengs salto. Lille lillesøster sykler nå uten støttehjul og er blid som ei sol for det. Og alle er glad for at trampolina nå er på plass i hagen igjen, et sikkert vårtegn !
Vi savner deg, Lillepus !
Klem fra Snuse og hu andre <3

1 05 2008
Ingeborg

Ymse, du er savnet!!
Så utrolig godt å lese bloggen din, når du har tid til å oppdatere den da.
Det høres ut som om dere har det helt herlig. Siden 4kløveren er vekk, var den nok ikke spesielt lykekbringende. Vi får finne en ny til deg når du kommer til Bergen. Her går dagene i ett. Ungen er blitt stor og jeg koser meg veldig.
Får hjemmeeksamen i morgen, så jeg sitter her i fullstendig denial.. (husker ikke det norske ordet :blush:) Har du vært flink pike å søkt deg til Bergen til høsten?
Kos deg videre. *klemme*

3 05 2008
Lole

norske ordet er fornektelse ?
Men uansett vi savner dere Janne og Andrea !
Idag er det kjempesol ute og jeg skal på cafe :D så kanskje ta en utepils, før kl begynner nærme seg 19.00 og Tromsø gutan skal ut i kamp mot brann pinglene :p
Under en mnd til eksamen, men det er soool og 50 cm med snø … minst .. Skal møte nurket idag også :D

http://www.itromso.no/nyheter/bilder/article152563.ece

fjerde siste bildet ser du nurket i barnevogna og såvidt hendene mine på barnevogn styre ?

3 05 2008
snuse 1 - Mathilde

Til snuse 2 :
i dag har jeg vært på turn konkuranse og jeg fikk best i frittstående,Skranke og hopp.Men jeg fikk bra på bom fordi jeg datt ned på bakoverbro og frirulle.det var synd.Jeg fikk en fin premie for det.håper du har det fint i bolivia. Til Janne :Du skriver kjempe fint og mye og dere er superflinke begge to til og ta fine bilder ! : )
Med Vennelig Hilsen Mathilde.

10 05 2008
Ymse

Snuse/Mathilde: Takk for at du liker det jeg skriver, jeg syns ogsaa at du var veldig flink paa turnstevnet. Naa har jeg fikset det slik at man kan se bildene jeg tok fra saltoerkenen ogsaa, takk for at du sa ifra.

Ingeborg: Masse lykke til med eksamen, det gaar nok bra. Og kos deg med Bergen og vaaren og alt :) Gi Johan og Harald en god klem fra meg :)

Lole: Hvordan gikk det mot Brann ? Vi aner ikke hva som skjer hjemme i Norge vi. Har bedre ting aa gjoere enn aa foelge med paa norske nyheter :) Bra at sola endelig er kommet til Tromsoe. Lykke til med eksamen ! :)

10 05 2008
Lole

spilte uavgjort null null … bergenspakket hadde kjempeflaks som berget poenget og var utspilt store deler av kampen… noe alle bergensere faktisk innrømte på Driv kl 04 på natten, da vi satt ute og det var nesten dagslys … helt fantastisk å være ute og drikke når det er sånn ..
MEN den siste uken har det vært 2 grader og regnet … hele tiden

11 05 2008
Ymse

Lole: Pass paa spraakbruken din, du kan ikke kalle dem for det selv om de spiller raevva iblant. Saa herlig at det er lengre lyst hos deg, her blir det moerkt rundt 7 paa kvelden og solen er oppe 6. Men saann er det vel rundt ekvator :)

Legg igjen en kommentar